Tapahtuman oletuskuva

Sustainable Tourism in the Arctic -Seminar

20.4.2023 09:00

Sajos, Inari

Tervetuloa verkostoitumisillalliselle Wilderness hotel Inariin seminaarin jälkeen klo 19.00. 

 

Alkuun

 

Maa-artisokkatattikeittoa

-Maa-artisokkasipsejä ja tattiöljyä. Tarjoillaan hapanjuurileivän ja paahdetun voin kera.

 

Pääruoat

 

Paahdettua punajuurta ja vuohenjuustoa

-Punajuuripyreetä, paahdettua punajuurta, pinjansiemeniä, rucolaa, paistettua vuohenjuustoa ja variksenmarjalla maustettua balsamicosiirappia.

 

Inarijärven madetta

-Confit kypsennettyä madetta, punajuuripyreetä, tankoparsaa ja piparjuurella maustettua hollandaisekastiketta.

 

Poronfilettä

-Punajuuripyreetä, paahdettuja juureksia, riistanvartijankastiketta ja timjamilla maustettua punaherukkahilloketta.

 

Jälkiruoka

 

Lapin marjat jälkiruokakokoelma

Puolukka macaron, valkosuklaa – mustikkaganachea, hillasorbettia ja ”jäkäläkakkua”

 

Erikoisruokavaliot huomioidaan tilauksesta

 

Menujen hinnat;

Kasvisruoka pääruokana (Paahdettua punajuurta vuohenjuustolla)

49€

 

Kala pääruokana (Inarijärven madetta)

59€

 

Liha pääruokana (Poronfilettä)

67€

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

20.4.2023 09:00

Päättyy:  

20.4.2023 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Sajos, Inari

Menesjärventie 2
99870 Inari

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Municipality of Inari

+358 40 359 1079

miika.leivo@inari.fi