Tervetuloa verkostoitumisillalliselle Wilderness hotel Inariin seminaarin jälkeen klo 19.00.
Alkuun
Maa-artisokkatattikeittoa
-Maa-artisokkasipsejä ja tattiöljyä. Tarjoillaan hapanjuurileivän ja paahdetun voin kera.
Pääruoat
Paahdettua punajuurta ja vuohenjuustoa
-Punajuuripyreetä, paahdettua punajuurta, pinjansiemeniä, rucolaa, paistettua vuohenjuustoa ja variksenmarjalla maustettua balsamicosiirappia.
Inarijärven madetta
-Confit kypsennettyä madetta, punajuuripyreetä, tankoparsaa ja piparjuurella maustettua hollandaisekastiketta.
Poronfilettä
-Punajuuripyreetä, paahdettuja juureksia, riistanvartijankastiketta ja timjamilla maustettua punaherukkahilloketta.
Jälkiruoka
Lapin marjat jälkiruokakokoelma
Puolukka macaron, valkosuklaa – mustikkaganachea, hillasorbettia ja ”jäkäläkakkua”
Erikoisruokavaliot huomioidaan tilauksesta
Menujen hinnat;
Kasvisruoka pääruokana (Paahdettua punajuurta vuohenjuustolla)
49€
Kala pääruokana (Inarijärven madetta)
59€
Liha pääruokana (Poronfilettä)
67€